Tarieven

Seizoen 2024

Onze tarieven voor het komende jaar volgen de richtlijnen van de SVR. De toeristenbelasting bedraagt € 0,90 per nacht tijdens Hemelvaart en Pinksteren (8 mei t/m 20 mei) en de maanden Juli en Augustus. In het laagseizoen is dit slechts € 0,75 per nacht.

Gezien de huidige hoge energieprijzen brengen we een energietoeslag van € 2,- per nacht in rekening, in plaats van de door SVR toegestane € 4,-.

In het hoogseizoen betaalt u als SVR-donateur € 24,90 per nacht voor 1 of 2 personen op een kampeerplaats. Buiten het hoogseizoen is dit € 21,75. Deze prijzen zijn inclusief stroom, WIFI, de toeristenbelasting, energietoeslag, afwaswater, een nauwkeurig schoongemaakt sanitairgebouw en over het algemeen een verzorgd geheel.

Als u geen donateur van de SVR bent, bent u natuurlijk ook van harte welkom! In dat geval geldt een toeslag van € 3,- per kampeerplaats per nacht. We streven ernaar uw verblijf betaalbaar en aangenaam te maken.

Pasen

Profiteer van ons speciale Paasarrangement! Bij aankomst, op Witte Donderdag 28 Maart en vertrek op maandag 1 April, geniet u van 4 nachten voor slechts € 87,50 als SVR-donateur. Dit arrangement is inclusief een kampeerplaats naar wens (afhankelijk van beschikbaarheid), toeristenbelasting, energietoeslag, stroom, wifi én een welkomstpakket met onder andere een leuke kortingsbon.

Pinksteren

Ontdek ons Hemelvaart/Pinksteren arrangement: Arriveer op woensdag 8 Mei en vertrek op maandag 20 Mei, genietend van 12 nachten voor slechts € 298,95 als SVR-donateur. Dit speciale pakket omvat toeristenbelasting, energietoeslag, stroom, wifi en een welkomstpakket met onder andere een leuke kortingsbon.

Bij ons staat uw comfort voorop en daarom kunt u uw gewenste kampeerplaats aangeven, hoewel dit in deze populaire periode in overleg gaat. Laat u verwennen door de natuurlijke schoonheid van onze camping en beleef een onvergetelijk Hemelvaart en Pinksteren.

Per nacht in het hoogseizoen:

Kampeerplaats 1 of 2 p.

€ 24,90

Extra persoon

€ 5,50

Douche, 5 minuten

€ 0,50

Extra persoon, 2-12jr

€ 4,50

Bijzettent

€ 5,-

Huisdier

€ 2,-

Bezoek p.p.

€ 2,-

Per nacht buiten het hoogseizoen:

Kampeerplaats 1 of 2 p.

€ 21,75

Extra persoon

€ 4,50

Douche, 5 minuten

€ 0,50

Extra persoon, 2-12jr

€ 3,50

Bijzettent

€ 4,-

Huisdier

€ 2,-

Bezoek p.p.

€ 2,-

Als u geen donateur bent van de SVR, dan betaalt u een toeslag van € 3,- per nacht. Naast bovenstaande tarieven betaalt u € 3,- reserveringskosten per gemaakte boeking.