Extra Informatie & Opties

Aankomst en Vertrek

Bij ons zijn aankomst en vertrek op alle dagen van de week mogelijk. Indien u op een zondag arriveert, is de aankomsttijd in overleg. Op andere dagen van de week zijn de kampeerplaatsen beschikbaar vanaf 14.00 uur, maar ook zeker in overleg.

Als u overweegt eerder dan 14.00 uur bij ons te arriveren, bijvoorbeeld omdat u vóór 11.00 uur van een andere camping vertrekt, vragen wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen. Wij hebben de tijd nodig de kampeerplaats klaar te maken voor uw verblijf, aangezien onze gasten óók rond 11.00 uur de camping verlaten. Neem bij voorkeur contact met ons op via e-mail debosfluiter@gmail.com of via WhatsApp 06 53 71 31 08. Dank u wel.

Wij vragen u ruim voor aankomst even te laten weten hoe laat u ongeveer verwacht te arriveren, zodat we u persoonlijk kunnen verwelkomen. Op de dag van vertrek vragen we u rond 11.00 uur de kampeerplaats te verlaten.

Als u de middag op de dag van vertrek nog wilt benutten, is dit mogelijk, mits onze planning dit toelaat. Hiervoor brengen wij € 17,50 in rekening, aangezien we de kampeerplaats die dag niet opnieuw kunnen bezetten en u nog van alle diensten gebruik maakt.

In overleg is bij ons veel mogelijk! Voel u welkom en geniet!

Uw Reservering

Wat leuk dat u overweegt om bij ons te komen kamperen! Voor reserveringen en beschikbaarheid kunt u ons bellen op 06 53 71 31 08 tussen 9.00 uur en 19.00 uur. We staan u telefonisch graag te woord, maar we willen u erop wijzen dat lunch en diner rustmomenten op de dag zijn, dus uw begrip wordt gewaardeerd. Voor meer informatie of vragen kunt u altijd een e-mail sturen naar debosfluiter@gmail.com.

Bij elke reservering vragen wij een aanbetaling per kampeerplaats. Voor verblijven tot en met 3 nachten is de aanbetaling € 25,-, vanaf 4 nachten € 50,- en vanaf 7 nachten is dat € 100,-. Dit bedrag wordt uiteraard verrekend bij het afrekenen van uw verblijf. In geval van annulering wordt de aanbetaling verrekend bij een nieuwe boeking in hetzelfde seizoen. Later komt deze te vervallen en kunt u een beroep doen op uw eigen annuleringsverzekering.

Bij het maken van een reservering wordt de afgesproken aankomstdatum tot en met de afgesproken vertrekdatum in rekening gebracht.

In de maanden April en September betaalt u slechts € 15,- per nacht voor een onbewoonde kampeerplaats, zonder bijkomende toeristenbelasting.

Eenmalig vragen wij € 3,- administratie/reserveringskosten per gemaakte reservering.

Verzorging in het algemeen vinden wij ontzettend belangrijk. We kijken ernaar uit om u te mogen ontvangen op onze camping!

Extra Opties

Warm water(afwas)

gratis

Wi-Fi

gratis

Parkeren

gratis

Wasmachine

€ 4,-

Centrifuge

gratis

Uw Wensen

Bent u nieuwsgierig geworden na het bekijken van onze foto’s en informatie? Kom gerust langs voor een vrijblijvende bezichtiging! Maak een afspraak en we laten u graag de camping zien.

Heeft u een favoriete kampeerplaats op onze plattegrond gezien? Geef uw wensen door, zoals een plek met of zonder tegelplateau, ochtend/middagzon, middag/avondzon, of wellicht een plek met een prachtig uitzicht over de landerijen. We doen ons best om uw verblijf naar wens te maken. Neem contact met ons op voor een afspraak en ontdek wat onze camping te bieden heeft.