De omgeving van onze camping

Dit is de omgeving van het Canandameer in het Drents-Friese Wold
Dit is de omgeving van de Kale Duinen in het Drents-Friese Wold
De omgeving van Doldersummerveld

De Omgeving: Ontdek meer dan alleen een kampeerervaring op onze camping! Geniet van ontspannen momenten op onze Jeu de Boulesbaan, waar u uitgedaagd wordt voor een gezellig spel en gemakkelijk nieuwe contacten kunt leggen met uw medekampeerders.

Bij terugkomst van uw fietstocht kunt u uw tweewieler in onze overdekte fietsenstalling plaatsen, geschikt voor zo’n 20 fietsen. Hier kunt u niet alleen uw fiets veilig plaatsen, maar ook gebruikmaken van de aanwezige stroomaansluitingen om uw e-bike op te laden voor de volgende avontuurlijke fietstocht.

Voor liefhebbers van wandelingen bieden wij verschillende mogelijkheden. Maak een ‘kleine’ ochtend- of avondwandeling (met uw hond) door het bosje direct tegenover onze camping, waar u het ‘Bosfluiterpad’ vindt. Op slechts 500 meter afstand ligt het Nationaal Park Drents Friese Wold, waar de uitgestrekte natuur en vele prachtige wandelroutes op u wachten.

Op ongeveer 2 km afstand bevinden zich diverse recreatieplassen. De Spartelvijver is door het bos te bereiken en is ideaal voor een verfrissende duik voor uw hond. Als u van vissen houdt, bieden ‘De Linde’ en ‘De Tjonger’ uitstekende mogelijkheden voor een ontspannen visdag.

Voor verdere verkenning van de omgeving raden we u aan ons informatiebord bij het sanitairgebouw te raadplegen. Hier vindt u vele suggesties voor uitstapjes, activiteiten en nog veel meer, alles wat uw verblijf nog uitdagender zal maken.

De locatie van onze camping is een mooi startpunt voor het ontdekken van de natuurlijke pracht en recreatieve mogelijkheden die de Drents Friese Wold-regio te bieden heeft. Samen maken we uw verblijf onvergetelijk.