SVR Camping de Bosfluiter

Camping de Bosfluiter, waar de ruime kampeerplaatsen van meer dan 100 m2 u uitnodigen voor een ontspannen verblijf. Elke plaats is voorzien van een 6 ampère elektriciteitsaansluiting en over het gehele terrein bieden we uitstekende gratis WiFi, zodat u moeiteloos verbonden blijft met de wereld.

Over de camping verspreid beschikken een aantal kampeerplaatsen over handige tegelplateau, perfect voor onder uw voortent of luifel. Bovendien bieden veel van onze kampeerplaatsen een prachtig uitzicht over de uitgestrekte landerijen, aangeduid op de overzichtsfoto met een cijfer in een zwart bolletje. Uw auto parkeert u kosteloos op onze parkeerplaats, zodat het terrein rustig en veilig blijft.

De begroeiing op onze camping is zorgvuldig aangepast op caravanhoogte, waardoor overal een perfecte balans tussen zon en schaduw heerst. Drinkwaterlocaties, de overdekte fietsenstalling met oplaadpunten en de Jeu de Boulesbaan zijn aangegeven in de legenda op de overzichtsfoto, die u onder andere vindt op de Home pagina.

Of u nu uw tent opzet, uw caravan parkeert, uw vouwwagen installeert of uw camper positioneert, u zult ongetwijfeld genieten van een onvergetelijke vakantie. Laat ons gerust uw voorkeuren weten, zodat wij de perfecte kampeerplaats voor u vast kunnen leggen in de planning, we houden graag rekenig met uw wensen.

Voor degenen die graag langer willen genieten bieden we verspreid over de camping een aantal seizoenplaatsen aan. En voor groepen, families of vrienden die samen willen kamperen, verwelkomen wij u graag op onze gastvrije camping, waar de charme van de natuur hand in hand gaat met comfort en service.

Laat de stress van alledag achter u en dompel uzelf onder in de rust en schoonheid van onze camping. Wij staan voor rust, ruimte en gemoedelijkheid.

Impressie foto van een kampeerplaats op camping de Bosfluiter