Contact

We stellen ons graag even voor...

Sinds november 2013 koesteren wij ons gezinsleven in het dorpje Boijl, waar we samen met onze zoon Wouter van 18 jaar en dochter Eline van 16 jaar een warme thuisbasis hebben gevonden.

Mijn man Wilfred heeft zijn wortels in Friesland liggen, terwijl ik, Debora, ben opgegroeid in het charmante Drentse Havelte. Onze liefde voor de natuur bracht ons naar Camping De Bosfluiter, gelegen te midden van het mooie Nationaal Park Drents-Friese Wold, waar we elke dag genieten van de rust en pracht van onze omgeving.

Naast de taken die we samen op de camping vervullen, zoals het grootschalige onderhoud, heeft Wilfred nog een andere baan. Ikzelf leg me volledig toe op het reilen en zeilen van de camping, waarbij ik de hoogste prioriteit geef aan de tevredenheid van onze gasten. Van het schoonhouden van het sanitairgebouw tot het bijhouden van de planning en het zorgen voor een keurig onderhouden grasmat, elk detail wordt zorgvuldig aangepakt om een onberispelijk verblijf te garanderen. U kunt bij ons een verzorgd geheel aantreffen.

Onze knusse camping ademt een warme en gastvrije sfeer uit, waar iedereen zich meteen thuis voelt. Samen met ons gezin streven we ernaar om elke gast een onvergetelijke en plezierige tijd te bezorgen.

Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen op Camping De Bosfluiter en samen maken we er een gezellige en ontspannen tijd van.

Met vriendelijke groet,

Wilfred, Debora, Wouter en Eline Mesken

Aanrijroutes

Als u vanuit de richting van Drachten of Emmen komt, neem dan op de N381 de afslag richting Oosterwolde/Wolvega en volg de N351 richting Makkinga. Bij de rotonde in Makkinga slaat u linksaf, en vervolgens bij de oude melkfabriek van Elsloo slaat u wederom linksaf richting Zorgvlied. Onze locatie bevindt zich als tweede huis aan de linkerkant van de weg.

Indien u vanuit de richting van Zwolle/Meppel/Steenwijk of Heerenveen via de A32 komt, blijf dan op de snelweg tot aan Wolvega. Hier kunt u gemakkelijk de N351 nemen richting Makkinga. Bij de rotonde van Makkinga slaat u rechtsaf en rijdt u door tot aan de oude melkfabriek van Elsloo. Hier slaat u linksaf en vindt u ons als tweede huis aan de linkerzijde van de weg.

Contactgegevens

Debora: 06 53 71 31 08
E-Mail: debosfluiter@gmail.com

Adresgegevens:
Verwersweg 7
8392 NT Boijl

Ons rekeningnummer is:                            NL35 INGB 0006 3230 14                          T.a.v. Camping De Bosfluiter

Contactformulier