Wij hanteren de tarieven volgens de SVR richtlijnen.

Onze kampeertarieven zijn excl. 4% toeristenbelasting over het gehele verblijf. Dit is € 0.90 per nacht, voor twee personen in het hoogseizoen: Juli en Augustus.

Buiten het hoogseizoen is dat slechts € 0,75 per nacht, voor twee personen.

Bent u geen donateur van de SVR? Ook dan bent u bij ons van harte welkom! U betaald dan € 3,- per kampeerplaast, per nacht extra.

Beschrijving hoogseizoen buiten hoogseizoen
Per kampeerplaats, per nacht, voor 1 of 2 personen
€ 21,-
€ 18,-
Extra persoon, per nacht
€ 5,50
€ 4,50
Kinderen van 2 tot 10 jaar, per nacht
€ 4,50
€ 3,50
Douche, 5 minuten
€ 0,50
€ 0,50
Bijzettentje, per nacht
€ 6,50
€ 5,50
Huisdier, per nacht
€ 2,-
€ 2,-
Overdag bezoek per persoon
€ 2,-
€ 2,-

Uw aankomst en vertrek.

Uw aankomst en uw vertrek zijn bij ons alle dagen van de week mogelijk.

Wanneer u arriveert op een zondag is de aankomsttijd in overleg. Andere dagen van de week zijn de kampeerplaatsen beschikbaar vanaf 14.00u.

Heeft u plannen om eerder dan 14.00u bij ons te arriveren, omdat u bijvoorbeeld op de camping voor ons rond 11.00u moet vertrekken? Dan zou het fijn zijn als u er rekening mee houdt dat ook híer onze gasten rond 11.00u de camping verlaten. Dan hebben wij de tijd nodig om o.a. de kampeerplaats gereed te maken voor u. Daarom vragen wij u eerst even contact met ons te maken of dit uitkomt in ónze planning. (Bij voorkeur via de mail debosfluiter@gmail.com of via WhatsApp 0653713108). Bij voorbaat onze dank.

Graag horen we ‘ruim’ voor aankomst hoe laat u ongeveer bij ons arriveert, we willen u graag persoonlijk verwelkomen. Op de dag van vertrek vragen we u rond 11.00u de kampeerplaats weer te verlaten.

Wilt u op de dag van vertrek de middag nog mee pakken? Dit is mogelijk, mits de planning dat toelaat. Hiervoor berekenen we € 15,- aangezien we uw kampeerplaats niet opnieuw kunnen bezetten die dag.

In overleg is bij ons veel mogelijk!

Wat bieden we nog meer?

Op de gehele camping, dus ook ín uw caravan geniet u van de gratis WIFI.

Tijdens uw verblijf kunt u gratis gebruik maken van warm water, bijvoorbeeld tijdens het afwassen.

De wasmachine is al te gebruiken voor € 4,-.

U parkeert uw auto gratis op onze parkeerplaats. Er staan geen auto’s bij de kampeerplaatsen, maar bent u slecht te been, dan bieden wij natuurlijk een passende oplossing.

U kunt ook voor een langere periode of zelfs voor een seizoen bij ons verblijven. Verspreid over de camping hebben we een aantal seizoenplaatsen. Vraag gerust naar de mogelijkheden. (voor 2023 zijn er geen seizoenplaatsen meer beschikbaar).

Wij horen graag uw wensen.  

Bent u nieuwsgierig geworden na het bekijken van alle foto’s en informatie? Kom gerust een kijkje nemen. Maak vrijblijvend een afspraak, dan lopen we e.v.t. samen een rondje over de camping en krijgt u de nodige aanvullende informatie.

Heeft u een favoriete kampeerplaats op onze camping of plattegrond gezien? Zou u een plaats mét of zonder een tegelplateau onder uw voortent of luifel willen? Wilt u de ochtend/middagzon, de middag/avondzon of gaat uw voorkeur uit naar juist genieten op een plaats met “de voortent op het zuiden”? Ook hebben we mooie ruime plaatsen met het uitzicht over de landerijen. Hier staat uw kampeermiddel wat meer in de schaduw door de boswal, maar u leeft overdag prachtig in de zon.

Als de Hello sunshine: 7 tips voor sporten in de zon! | Eindhoven Sport  schijnt Een smiley kan veel communicatieleed voorkomen | Opinie | ed.nl.

Geef uw wensen aan ons door, we houden hier graag rekening mee. Wij willen dat u optimaal geniet!

Uw reservering.

Wilt u een reservering plaatsen? Leuk!                    Bel voor beschikbaarheid        06 53 71 31 08. Tussen 9.00u en 20.00u zijn we telefoninsch bereikbaar. (lunch en diner zijn rustmomenten op de dag, uw begrip wordt gewaardeerd). Voor informatie kunt u ook altijd een mail sturen naar debosfluiter@gmail.com

Bij iedere reservering vragen wij, per kampeerplaats, een aanbetaling. Verblijft u tot en met 3 nachten bij ons, dan vragen wij een aanbetaling van € 25,-. Verblijft u vanaf 4 nachten op onze camping, dan vragen we een aanbetaling van € 50,-. Vanaf 7 nachten ontvangen wij graag een aanbetaling van € 100,- per kampeerplaats. Dit bedrag wordt uiteraard in mindering gebracht bij het afrekenen van uw verblijf. Bij annulering wordt deze aanbetaling bij een nieuwe boeking (in hetzelfde seizoen) alsnog verrekend. Later komt deze te vervallen.(omdat het seizoen van 2022 nog een aantal weken duurt, wordt in dit geval ook uw aanbetaling nog verrekend in 2023)

Wanneer u een reservering heeft geplaatst dan wordt de afgesproken aankomstdatum tot en met de afgesproken vertrekdatum in rekening gebracht.

In de maanden April en September betaalt u voor een onbewoonde kampeerplaats slechts € 15,- per nacht. Hier komt uiteraard geen toeristenbelasting overheen.

Wij kijken er naar uit u te mogen ontvangen.

Graag tot ziens!