Alle weetjes op een rij.

* Nog even en we zijn weer geopend

We zijn bezig ons 10e kampeerseizoen startklaar te maken. Ons sanitairgebouw krijgt weer een ‘up date’.  De grasmat wordt verzogd door de juiste bemesting en het geheel, waaronder de bestrating, wordt weer schoongemaakt. Het WIFI systeem wordt ook weer nagekeken voor onbezorgd gebruik. Nog even en het hek gaat weer open, wij kijken er naar uit.

Graag verwelkomen we u vanaf 1 April.

(Voor komend seizoen zijn er geen (voor) seizoenplaatsen meer beschikbaar).

* Solex huren?

Wilt u ons mooie natuurgebied eens op een solex ontdekken? Dit is mogelijk vanaf twee personen, tot een groepje van 15 personen. Vraag gerust bij onze dorpsgenoot Richard voor meer informatie. Solex Tours Drents Friese Wold: 06 42 68 03 91.

* 50 centjes wisselen

We een geldwisselautomaat geplaatst. Hiermee kunt u uw € 1,- of € 2,- muntstukken wissel voor € 0,50. Dus lukt het u niet om tijdens de vaste receptietijden te wissel voor uw douchemunten (€ 0,50), dan kan dat nu ook heel gemakkelijk op uw eigen gelegenheid.

* WIFI

Er is in de het voorjaar van 2021 een derde WIFI paal op ons kampeerterrein geïnstalleerd. Zo hebben de gasten die achteraan op de camping verblijven een nóg betere gratis WIFI verbinding, ook ín hun caravan.

* Nog geen mailtje van mij retour ontvangen?

Na een reservering of aanvraag probeer ik altijd zo snel als mogelijk te reageren met een (bevestiging)mail. Heeft u nog geen reactie van mij in uw Inbox? Kijk dan ook eens in uw Spambox of Ongewenste mailbox. Het kan gebeuren dat mijn verzonden mail hierin terecht komt. 

* Telefonisch contact

Wij zijn telefonisch te bereiken op het nummer van Debora: 06 53 71 31 08. 

* Wilt u bij ons komen kamperen?

Leuk! Bent u nieuwsgierig geworden naar onze camping? Bent u toe aan ontspanning, wilt u er even lekker tussenuit, genieten van de rust en van de vele vogels die op en rondom de camping voor u fluiten? Heeft u zin om de Drents Friese natuur in te gaan? Vraag gerust per mail of telefonisch naar de mogelijkheden of ga naar de pagina: Reserveren.

Laatst bijgewerkt op: 22-02-2023