Alle weetjes op een rij.

* Beurzen 

De voorbereidingen zijn in volle gang voor de 4 SVR beurzen.

We zijn te vinden: 8 Februari in Den Bosch, 15 Februari in Hardenberg, 22 Februari in Vijfhuizen en 29 Februari in Leeuwarden.

Bent u benieuwd naar onze prijsvraag en wat we voor leuks gaan doen op 29 Februari i.v.m. het schrikkeljaar? Kom dan een bezoekje brengen bij onze stand.

Onze vernieuwde folder is gedrukt, deze kun u ontvangen op één van deze gezellige dagen.

* 2020 is begonnen!

Wij willen u al het goede wensen voor dit nieuwe jaar.

We hopen u te ontmoeten op onze camping en samen maken we er weer wat moois van.

* Vernieuwde website

Wij zijn trots om u onze vernieuwde en verfrissende website te laten zien. De site is overzichtelijker geworden en nu ook toegangelijk voor uw tablet en mobiele telefoon.

* Drone fotografie

We hebben onze camping opnieuw laten fotograferen met een drone. Meerdere veranderingen willen we u vanuit de lucht laten zien.

Kijk ook bij Fotogalerij voor nieuwe foto’s.

* Wilt u onze knus ingerichte pipowagen huren?

Kom dan overnachten in De Bosvlinder. Wanneer u de deur opent heeft u ruim uitzicht over de landerijen. Onze pipowagen is vanaf twee nachten te huur. Laat ons uw vakantieplannen weten en ú kunt gaan genieten!

Het geheel heeft een nieuwe kleur gekregen, binnen is er een nieuw aanrechtblad geplaatst, de luifel is een feit én het bordes is vervangen. Onder de luifel kunt u heerlijk kokkerellen en vanuit een relaxte stoel genieten van het prachtige uitzicht, ook wanneer de weersverwachtingen wat minder fijn zijn.

* Wilt u bij ons kamperen?

Bent u zich ook aan het oriënteren voor het nieuwe kampeerseizoen? U bent van harte welkom om onze camping te komen bekijken.

Wilt u een heel seizoen bij ons verblijven, ook dat is mogelijk! Verspreid over de camping hebben we een aantal seizoenplaatsen, enkele zijn er nog beschikbaar.

Vraag gerust naar de mogelijkheden of ga naar de pagina: Reserveren

Graag tot ziens.

Laatst bijgewerkt op: 14-01-2020