Alle weetjes op een rij.

* Winter

Wat hebben we weer een prachtig seizoen gehad! We hebben genoten, mede dankzij uw aanwezigheid. Bedankt dat u (weer) bij ons was!

Er staan een aantal veranderingen op onze planning, waaronder, zoals ieder jaar, het sanitairgebouw weer ‘up to date’ maken. In December sturen we een nieuwsbrief per mail, dan bent u weer van van alles op de hoogte. De nieuwe tarieven staan inmiddels online.

Graag verwelkomen we u vanaf 1 April volgend jaar.

(Voor komend seizoen zijn er geen (voor) seizoenplaatsen meer beschikbaar)

* Verhuur op fiets / loopafstand

Heeft u plannen om met een groepje bij ons te komen kamperen? Leuk! Maar heeft één stel geen eigen kampeermiddel?

Al binnen 1 km vindt u een uniek onderkomen in het naastgelegen bos. Een compleet en gezellig ingerichte pipowagen voor twee personen.

U kunt dus gezellig samen overdag vertoeven, in de avond met elkaar eten en drinken en zo op uw fiets of zelfs wandelend naar uw ‘eigen’ huisje om de nacht door te brengen.

In samenwerking met onze buurvrouw kunt u deze knus ingerichte pipowagen vanaf 2 nachten (in het weekend), een midweek of een volle week huren. Een heerlijk opgemaakt bed met een topper, een ingericht keukenblok, stromend water in de wasbak, een koeling, stroom met 6 ampère. Alles is aanwezig.

In de maanden April en September betaald u € 50,- per nacht. In de maanden Juni, Juli en Augustus betaald u slechts € 65,- per nacht. Dit is inclusief stroom, water, de toeristenbelasting en gebruik van douche en toilet.

U hoeft alleen maar uw eigen badhanddoek, kleding, eten en drinken mee te nemen. Uw kleine huisdier (i.v.m. de beperkte ruimte) is ook welkom. In overleg is bij ons veel mogelijk.

Dus bij ons kamperen en bij de buren huren. We horen graag uw wensen.

* Geld wisselen?

We een geldwisselautomaat geplaatst. Hiermee kunt u uw € 1,- of € 2,- muntstukken wissel voor € 0,50. Dus lukt het u niet om tijdens de vaste receptietijden te wissel voor uw douchemunten (€ 0,50), dan kan dat nu ook heel gemakkelijk op uw eigen gelegenheid.

* Geen verhuurmogelijkheid op de camping meer

De pipowagen, De Bosvlinder, is verkocht! Door het seizoen genomen werd deze onvoldoende verhuurd én het geheel was aan onderhoud toe. Wij hebben ervoor gekozen om op de plaats van de pipowagen een mooie ruime gras kampeerplaats te maken.

* WIFI

Er is in de het voorjaar van 2021 een derde WIFI paal op ons kampeerterrein geïnstalleerd. Zo hebben de gasten die achteraan op de camping verblijven een nóg betere gratis WIFI verbinding, ook ín hun caravan.

* Nog geen mailtje van mij retour ontvangen?

Na een reservering of aanvraag probeer ik altijd zo snel als mogelijk te reageren met een (bevestiging)mail. Heeft u nog geen reactie van mij in uw Inbox? Kijk dan ook eens in uw Spambox of Ongewenste mailbox. Het kan gebeuren dat mijn verzonden mail hierin terecht komt. 

* Telefonisch contact

Wij zijn telefonisch te bereiken op het nummer van Debora: 06 53 71 31 08. 

* Het sanitairgebouw! 

Ons sanitairgebouw heeft in het voorjaar van 2021 een ware metamorfose ondergaan. Eigenlijk is álles vernieuwd! Er is o.a. een nieuw urinoir geplaatst, er zijn nieuwe toiletbrillen, nieuwe thermostatische afwaskranen, nieuwe thermostatische douchekranen, nieuwe douchekoppen, nieuw toiletgarnituur en het geheel heeft een nieuwe kleur gekregen. Hier zijn we trots op.

* Waterontharder

We hebben Juli 2021 een waterontharder laten installeren. Voor o.a. het behoud van ons sanitairgebouw. U merkt het ook aan uw huid met handen wassen en tijdens het douchen, uw haar wordt zachter, de smaak van het water is zachter én u hoeft minder zeep/afwasmiddel te gebuiken. Dit advies kregen wij van het bedrijf Amysoft. Op naar een kalkvrij geheel!

* Wilt u bij ons komen kamperen?

Leuk! Bent u nieuwsgierig geworden naar onze camping? Bent u toe aan ontspanning, wilt u er even lekker tussenuit, genieten van de rust en van de vele vogels die op en rondom de camping voor u fluiten? Heeft u zin om de Drents Friese natuur in te gaan? Vraag gerust per mail of telefonisch naar de mogelijkheden of ga naar de pagina: Reserveren.

Laatst bijgewerkt op: 14-11-2022