Alle weetjes op een rij.

Dit jaar hebben we de maand Oktober ons hek ook nog geopend, het saniatirgebouw wordt verwarmd, de natuur is in de herfst ook nog prachtig mooi. De eekhoorntjes huppelen vrolijk rond, op zoek naar walnoten en hazelnootjes, u kunt ze vanuit uw voortent of luifel voorbij zien komen. Kom o.a. daarom nog heerlijk genieten bij ons op de camping. Reserveren is niet meer noodzakelijk, voor mij wel prettig om te weten wanneer u bij ons arriveert.

 

*Toeristenbelasting

Voor het kampeerseiozen 2021 blijft de toeristenbelasting 4% over de totale verblijfkosten.

*Fotograaf van grote hoogte.

We hebben de camping weer eens van bovenaf bekeken met een drone. Er zijn weer mooie plaatsjes gemaakt. Bekijk ook de foto’s in de fotogalerij.

* Gitaarmuziek bij het kampvuur.

Deze zomer hebben we inmiddels twee keer de mannen van ‘Blowing Away’ bij ons op de camping te gast gehad voor een heerlijke ontspannen en muzikale avond. Wat heeft iedereen genoten!

* Situatie in Corona tijd

Eindelijk!! Goed nieuws!! Het is zover, ons sanitairgebouw is weer open sinds maandag 15 Juni! Dit bericht hebben we mogen ontvangen van de SVR, dankzij deze ‘Stichting Vrij Recreatie’ hebben we akkoord gekregen. Zij hebben zich hiervoor hard gemaakt. Geweldig!   

Het afwassen vragen wij u te doen op uw eigen kampeerplaast. Warm water (gratis) kunt u uiteraard onder de overkapping bij het sanitairgebouw ophalen. Hygiëne en verzorging staat bij ons sowieso hoog in het vaandel. Uw verblijf kunt u éénvoudig overmaken met een Tikkie of via internetbankieren. Mét elkaar kunnnen we op de juiste manier door deze periode heen.

Onze kampeerplaatsen zijn ruim 100 m² groot, iedereen heeft zijn eigen huisje op wielen, u leeft op uw eigen kampeerplaats en in de natuur, dus dat geeft gelukkig geen problemen. U kunt en mág heerlijk van de natuur om ons heen genieten! Vanaf onze camping kunt u zo de bossen in. Wij hebben geen recreatieruimte, zwembad of restaurant, dus er is geen gelegenheid om met groepen bij elkaar te zijn. Iedereen is verantwoordelijk voor zichzelf.

We hebben besloten om dit jaar de maand Oktober (sowieso tot en met de herfstvakantie, 18 Oktober) de camping ook geopend te houden, het is vaak nog prachtig weer deze maand, voor u de gelegenheid om langer van het seizoen te genieten! Wie goed doet, goed ontmoet! Houd onze pagina in de gaten voor het laatste nieuws! Heeft u alsnog vragen, u kunt mij altijd mailen.

Even een up date:

We hebben inmiddels het sanitairgebouw open en dat gaat geweldig. Alle gasten houden rekening met elkaar. Op het pad, in de receptie, bij het chemisch toilet,  bij en in het sanitairgebouw en zelfs bij het gezamelijke vuurkorf houdt men afstand van elkaar! Fantastisch hoe dit gaat! Zo kunnen we toch mét elkaar genieten van ál het moois! TOP!

Bij voorkeur vragen wij u te reserveren of te informeren via ons mailadres: debosfluiter@gmail.com. Heeft u binnen 24u nog geen reactie van mij, dan is een belletje prima. Bij voorbaat dank voor uw medewerking en begrip.

Tip: Voor het kampeerseizoen 2021 worden al ontzettend veel reserveringen gemaakt. Wilt u dan óók bij ons komen genieten, reserveer dan op tijd uw gewenste kampeerplek.

*De Bosvlinder

Wilt u in onze Pipowagen verblijven? Er even lekker tussenuit, heerlijk fietsen of wandelen in de prachtige natuur om ons heen? Kom dan genieten in onze compleet ingerichte en vooral knusse Bosvlinder. Onder de luifel kunt u heerlijk kokkerellen en vanuit een relaxte stoel genieten van het prachtige uitzicht, ook wanneer de weersverwachtingen wat minder fijn zijn.

Laat ons uw vakantieplannen weten en ú kunt gaan genieten! Neem een kijkje op de pagina Verhuur Pipowagen voor meer informatie en foto’s.

*Afvalwater

We hebben een put voor het afvalwater gerealiseerd. Dat geeft nóg meer gemak voor onze (camper) gasten.

* Wilt u bij ons kamperen?

Bent u zich ook al aan het oriënteren voor volgend kampeerseizoen? U bent van harte welkom om onze camping te komen bekijken.

Er worden al veel boekingen gedaan voor het kampeerseizoen van 2021. Bent u van plan onze kant op te komen, ben dan zeker van uw gewenste kampeerplaast.

Vraag gerust naar de mogelijkheden of ga naar de pagina: Reserveren

Laatst bijgewerkt op: 09-10-2020