Alle weetjes op een rij.

* Situatie in Corona tijd

Zoals het beleid van het Ministerie van Economische zaken en het RIVM op dit moment is (01-04-2020) openen wij onze camping! Er is voor campings geen verbod! Per gemeente wordt bekeken of er een noodverordening ingesteld gaat worden, wanneer de situatie te gevaarlijk wordt. Ik heb gesproken met iemand van Openbare orde en Veiligheid van onze gemeente. Hij zegt: “We maken het niet moeilijker dan dat het al is! Uw gasten kunnen gewoon arriveren, zorg voor geen groepsverband. Zorg voor een duidelijk regelement voor uw en uw gasten”. Ook geeft hij duidelijk aan, houdt u aan de regels die er op dit moment gelden.

Onze kampeerplaatsen zijn ruim 100 m² groot, iedereen heeft zijn eigen huisje op wielen, u leeft op uw eigen kampeerplaats en in de natuur, dus dat geeft gelukkig geen problemen. U kunt en mág (nog) heerlijk van de natuur om ons heen genieten! Vanaf onze camping kunt u zo de bossen in. Wij hebben geen recreatieruimte, zwembad of restaurant, dus er is geen gelegenheid om met groepen bij elkaar te zijn. Iedereen is verantwoordelijk voor zichzelf.

Hygiëne en verzorging staat bij ons sowieso hoog in het vaandel. Helaas, maar begrijpelijk is er besloten dat de sanitaire voorzieningen op campings de deuren moeten sluiten, in ieder geval tot 28 April. Het afwassen vragen wij u te doen op uw eigen kampeerplaast. Warm water (gratis) kunt u uiteraard onder de overkapping bij het sanitairgebouw ophalen. Uw chemisch toilet kunt aan de buitenzijde van ons sanitairgebouw legen. Mét elkaar kunnnen we op de juiste manier door deze periode heen. Houd onze pagina goed in de gaten voor het laatste nieuws! Heeft u alsnog vragen, u kunt mij altijd mailen.

* Fiets4daagse bij ons in de buurt

De Drentse Fiets4daagse, start in Diever 7 t/m 10 Juli.

Fiets4daagse Appelscha, 4 t/m 7 Augustus.

* Wilt u onze knus ingerichte pipowagen huren?

Kom dan overnachten in De Bosvlinder. Wanneer u de deur opent heeft u ruim uitzicht over de landerijen. Onze pipowagen is vanaf twee nachten te huur. Laat ons uw vakantieplannen weten en ú kunt gaan genieten!

Het geheel heeft een nieuwe kleur gekregen, binnen is er een nieuw aanrechtblad geplaatst, de luifel is een feit én het bordes is vervangen. Onder de luifel kunt u heerlijk kokkerellen en vanuit een relaxte stoel genieten van het prachtige uitzicht, ook wanneer de weersverwachtingen wat minder fijn zijn.

* Wilt u bij ons kamperen?

Bent u zich ook aan het oriënteren voor het nieuwe kampeerseizoen? U bent van harte welkom om onze camping te komen bekijken.

Wilt u een heel seizoen bij ons verblijven, ook dat is mogelijk! Verspreid over de camping hebben we een aantal seizoenplaatsen, enkele zijn er nog beschikbaar.

Vraag gerust naar de mogelijkheden of ga naar de pagina: Reserveren

* Schoonmaakwerkzaamheden (begin Maart)

Nog een aantal weken, dan is het hek van de camping weer geopend! Het sanitairgebouw is al voor een deel ‘zomer klaar’ gemaakt, de bestrating op de camping heeft een metamorfose ondergaan. Alle groene aanslag is verwijderd met de hogedrukreiniger, wat weer een mooi nieuw resultaat. Ook is de receptie onderhanden genomen. Met een aantal kleine aanpassingen is het weer fris en vernieuwd.

* SVR Beurzen (eind Februari)

Wat was het een gezellige en drukke dag in Hardenberg. Er zijn 11.250 bezoekers geweest. Geweldig! Ook zijn er al mooie reserveringen gemaakt.

Zaterdag 22 Februari waren we te vinden in Vijfhuizen, deze dag zijn er ruim 8000 bezoekers geweest.

29 Februari waren we in Leeuwarden, dit was ook een gezellig drukke dag met zo’n 7000 bezoekers. Deze dag (schrikkeldag) kon u bij een reservering een extra overnachting van ons ontvangen. Er zijn mooie boekingen gedaan, erg leuk!

Heeft u in Hardenberg of Vijfhuizen mee gedaan met onze beurs prijsvraag “Hoeveel meter scheerlijn hebben we bij ons?” U heeft inmiddels een mail van mij ontvangen. Er zijn een 4 goede antwoorden gegeven, 18 meter scheerlijn lag er op onze beurs tafel! Deze gasten ontvangen een mooi gevuld verrassingspakket wanneer ze bij ons op de camping komen genieten.

Laatst bijgewerkt op: 02-04-2020