Alle weetjes op een rij.

* We zijn geopend! 

Het sanitairgebouw heeft een ware metamorfose ondergaan. Eigenlijk is álles vernieuwd en weer ‘up to date’ naar onze zin! Er is o.a. een nieuw urinoir geplaatst, er zijn nieuwe toiletbrillen, nieuwe thermostatiche afwaskranen, nieuwe thermostatische douchekranen, nieuwe douchekoppen, nieuw toiletgarnituur en het geheel heeft een nieuwe kleur gekregen. Hier zijn we trots op.

Dus bent u toe aan ontspanning, wilt u er even lekker tussenuit, heeft u zin om de Drents Friese natuur in te gaan…. u bent van harte welkom!

Er staan inmiddels foto’s van ons vernieuwde sanitairgebouw online in de Foto Galerij..

* Situatie in Corona tijd  

Het is allemaal nog steeds onzeker (Maart 2021). Ons sanitairgebouw is geopend met de nodige voorzorgsmaatregelen. Onze kampeerplaatsen zijn ruim 100 m² groot, iedereen heeft zijn eigen tent of uw huisje op wielen, u leeft op uw eigen kampeerplaats en in de natuur, dus dat geeft gelukkig geen problemen. U kunt en mág heerlijk van de natuur om ons heen genieten! Vanaf onze camping kunt u zo de bossen in. Wij hebben geen recreatieruimte, zwembad of restaurant, dus er is geen gelegenheid om met groepen bij elkaar te zijn. Iedereen is verantwoordelijk voor zichzelf.

Hygiëne en verzorging staat bij ons sowieso altijd hoog in het vaandel. Mét elkaar kunnnen we op de juiste manier door deze periode heen komen.

Bij voorkeur vragen wij u te reserveren of te informeren via ons mailadres: debosfluiter@gmail.com. Heeft u binnen 24u nog geen reactie van mij, dan is een belletje prima. Bij voorbaat dank voor uw medewerking en begrip.

Wij vragen, ook in deze onzekere tijd, een aanbetaling van € 25,- per kampeerplaats. Daardoor bent u zeker van uw (gewenste) kampeerplaats en wij zijn zeker van uw komst. Mocht de reservering niet door kunnen gaan door Corona dan blijft de aanbetaling het gehele seizoen 2021 geldig. In overleg is bij ons veel mogelijk!

Voor het komende kampeerseizoen worden er ontzettend veel reserveringen gemaakt. Wilt u dan óók bij ons komen genieten, reserveer dan op tijd uw (gewenste) kampeerplek. Reserveren. 

* Telefonisch contact

Doordat wij aangesloten zijn op glasvezel is ons vaste telefoonnummer komen te vervallen. Wij zijn telefonisch te bereiken op: 06 53 71 31 08.

* De Bosvlinder

Wilt u in onze Pipowagen verblijven? Er even lekker tussenuit, heerlijk fietsen of wandelen in de prachtige natuur om ons heen? Kom dan genieten in onze compleet ingerichte en vooral knusse Bosvlinder. Onder de luifel kunt u heerlijk kokkerellen en vanuit een relaxte stoel genieten van het prachtige uitzicht, ook wanneer de weersverwachtingen wat minder fijn zijn.

Laat ons uw vakantieplannen weten en ú kunt gaan genieten! Neem een kijkje op de pagina Verhuur Pipowagen voor meer informatie en foto’s.

* Wilt u bij ons kamperen?

Leuk! Bent u nieuwsgierig geworden naar onze camping? U bent van harte welkom om onze camping vrijblijvend te komen bekijken.

Vraag gerust per mail of telefonisch naar de mogelijkheden of ga naar de pagina: Reserveren.

* Het jaar 2021

Een nieuw jaar, vol nieuwe kansen. Dat we weer mogen genieten van de natuur, van uw huisje op wielen, de prachtige wandel en fiets tochten direct vanaf onze knusse camping, de rust en daarmee toch ook de gezelligheid om ons heen.

Voor dit jaar kan ik niets anders zeggen dan: “Denk om elkaar, zorg voor elkaar en houd rekening met elkaar. Dan zie ik u graag (weer) in alle gezondheid bij ons op de camping”.

Laatst bijgewerkt op: 8-4-2021