Alle weetjes op een rij.

* Einde seizoen 2021

Inmiddels hebben wij ons 8e campingseizoen afgesloten. We kijken terug op een fijn, gezellig en ondanks de drukte een ontspannen jaar. Ook mochten we veel nieuwe gasten verwelkomen. Er zijn mooie en bijzondere gesprekken gevoerd, veel tevreden gasten hebben onze camping en de prachtige omgeving ontdekt.

Bedankt dat u bij ons te gast was, bedankt voor uw interesse op wat voor manier dan ook en graag tot volgend jaar, vanaf 1 April 2022 bent u weer van harte welkom.

* Geen pipowagen meer

De pipowagen is verkocht. Door het seizoen genomen werd deze niet voldoende verhuurd. Wij hebben ervoor gekozen om op de plaats van de pipowagen een mooie ruime nieuwe gras kampeerplaats te maken. Hier heeft u prachtig zicht over de landerijen. (zie de foto hiernaast)

* Reportage

Wat een eer. We zijn geselecteerd door het magazine Caravannen! Er is een reportage gemaakt met interviews en foto’s van onze camping. Twee van onze gasten mochten ook hun ervaringen delen.  6 Oktober jl. is dit artikel geplaatst in het magazine. 

* Waterontharder

We hebben een waterontharder laten installeren. Voor o.a. het behoud van ons sanitairgebouw. U merkt het ook aan uw huid met handen wassen en tijdens het douchen, uw haar wordt zachter, de smaak van het water is zachter én u hoeft minder zeep/afwasmiddel te gebuiken. Dit advies kregen wij van het bedrijf Amysoft. Op naar een kalkvrij geheel!

* WIFI

We hebben een derde WIFI paal op ons kampeerterrein laten plaatsen. Zo hebben de gasten die achteraan op de camping verblijven een nóg betere WIFI verbinding, ook ín hun caravan.

* Het sanitairgebouw! 

Ons sanitairgebouw heeft in het voorjaar van 2021 een ware metamorfose ondergaan. Eigenlijk is álles vernieuwd en weer ‘up to date’ naar onze zin! Er is o.a. een nieuw urinoir geplaatst, er zijn nieuwe toiletbrillen, nieuwe thermostatische afwaskranen, nieuwe thermostatische douchekranen, nieuwe douchekoppen, nieuw toiletgarnituur en het geheel heeft een nieuwe kleur gekregen. Hier zijn we trots op.

* Nog geen mailtje van mij retour ontvangen?

Na een reservering of aanvraag probeer ik altijd zo snel als mogelijk te reageren met een (bevestigings)mail. Heeft u nog geen reactie van mij in uw Inbox? Kijk dan ook eens in uw Spambox of Ongewenste mailbox. Het gebeurt nogal eens dat mijn verzonden mail hierin terecht komt. 

* Telefonisch contact

Omdat wij aangesloten zijn op glasvezel hebben wij ons vaste telefoonnummer laten vervallen. Wij zijn telefonisch te bereiken: Debora 06 53 71 31 08. 

* Wilt u bij ons kamperen?

Leuk! Bent u nieuwsgierig geworden naar onze camping? U bent van harte welkom om onze camping vrijblijvend te komen bekijken.

Bent u toe aan ontspanning, wilt u er even lekker tussenuit, genieten van de rust en van de vele vogels die op en rondom de camping voor u fluiten? Heeft u zin om de Drents Friese natuur in te gaan? Vraag gerust per mail of telefonisch naar de mogelijkheden of ga naar de pagina: Reserveren.

Laatst bijgewerkt op: 15-11-2021