Alle weetjes op een rij.

* Glasvezel

De kabel voor glasvezel ligt al een aantal maanden in onze voortuin, nu hebben ze de kabel ook aangesloten in onze meterkast. Binnenkort wordt alles definitief aangesloten en schakelen we over naar een andere provider. Daardoor komt ons vaste telefoonnummer te vervallen. We zijn te bereiken op 06 53 71 31 08.

* Het jaar 2021 is gestart

Een nieuw jaar, vol nieuwe kansen. Dat we weer mogen genieten van de natuur, van uw huisje op wielen, de prachtige wandel en fiets tochten vanaf onze knusse camping, de rust en daarmee toch ook de gezelligheid om ons heen.

Dit jaar worden er uiteraard geen SVR beursen georganiseerd. Wel heeft de SVR een mooi alternatief bedacht. Wij zetten ons hier natuurlijk ook voor in. De SVR laat in Januari/Februari van zich horen.

Voor het jaar 2021 kan ik niets anders zeggen dan: “Denk om elkaar, zorg voor elkaar en houd rekening met elkaar. Dan zie ik u graag (weer) vanaf April in alle gezondheid bij ons op de camping”.

* Situatie in Corona tijd  

Onze kampeerplaatsen zijn ruim 100 m² groot, iedereen heeft zijn eigen huisje op wielen, u leeft op uw eigen kampeerplaats en in de natuur, dus dat geeft gelukkig geen problemen. U kunt en mág heerlijk van de natuur om ons heen genieten! Vanaf onze camping kunt u zo de bossen in. Wij hebben geen recreatieruimte, zwembad of restaurant, dus er is geen gelegenheid om met groepen bij elkaar te zijn. Iedereen is verantwoordelijk voor zichzelf.

Hygiëne en verzorging staat bij ons sowieso hoog in het vaandel. Mét elkaar kunnnen we op de juiste manier door deze periode heen komen.

Bij voorkeur vragen wij u te reserveren of te informeren via ons mailadres: debosfluiter@gmail.com. Heeft u binnen 24u nog geen reactie van mij, dan is een belletje prima. Bij voorbaat dank voor uw medewerking en begrip.

* Tarieven 2021

Zoals u misschien al gelezen of gehoord heeft, heeft de SVR haar tarieven verhoogd. Zoals de SVR zelf aangeeft is in vergelijking met andere kleinschalige campings het SVR tarief aan de lage kant. Ook gaan voor ons, als camping eigenaar, alle onkosten omhoog. Om onze kwaliteit, hygiëne en netheid in het algemeen voor u te kunnen blijven waarborgen gaan wij mee in deze prijs verhoging. Onze nieuwe tarieven staan inmiddels online.

De toeristenbelasting blijft voor ons gewoon 4% over de totale verblijfkosten. Dit is per nacht voor twee personen € 0,80 in het hoogseizoen en slechts € 0,70 per nacht voor twee personen buiten het hoogseizoen.

Kijk voor meer informatie op de pagina Tarieven.

Voor het komende kampeerseizoen worden al ontzettend veel reserveringen gemaakt. Wilt u dan óók bij ons komen genieten, reserveer dan op tijd uw gewenste kampeerplek. Reserveren.

* Fotografie van grote hoogte

De zomer van 2020 hebben we de camping weer eens van bovenaf bekeken met een drone. Er zijn weer mooie plaatsjes gemaakt. Bekijk ook de foto’s in de Foto Galerij.

* De Bosvlinder

Wilt u in onze Pipowagen verblijven? Er even lekker tussenuit, heerlijk fietsen of wandelen in de prachtige natuur om ons heen? Kom dan genieten in onze compleet ingerichte en vooral knusse Bosvlinder. Onder de luifel kunt u heerlijk kokkerellen en vanuit een relaxte stoel genieten van het prachtige uitzicht, ook wanneer de weersverwachtingen wat minder fijn zijn.

Laat ons uw vakantieplannen weten en ú kunt gaan genieten! Neem een kijkje op de pagina Verhuur Pipowagen voor meer informatie en foto’s.

* Afvalwater

We hebben een put voor het afvalwater gerealiseerd. Dat geeft nóg meer gemak voor onze (camper) gasten.

* Wilt u bij ons kamperen?

Bent u zich ook al aan het oriënteren voor komend kampeerseizoen? U bent van harte welkom om onze camping vrijblijvend te komen bekijken.

Vraag gerust naar de mogelijkheden of ga naar de pagina: Reserver

Laatst bijgewerkt op: 25-01-2021