Alle weetjes op een rij.

*Fotograaf van grote hoogte.

We hebben de camping weer eens van bovenaf bekeken met een drone. Er zijn weer mooie plaatsjes gemaakt. Bekijk ook de foto’s in de fotogalerij.

* Situatie in Corona tijd

Eindelijk!! Goed nieuws!! Het is zover, ons sanitairgebouw is weer open sinds maandag 15 Juni! Dit bericht hebben we mogen ontvangen van de SVR, dankzij deze ‘Stichting Vrij Recreatie’ hebben we akkoord gekregen. Zij hebben zich hiervoor hard gemaakt. Geweldig!   

Het afwassen vragen wij u te doen op uw eigen kampeerplaast. Warm water (gratis) kunt u uiteraard onder de overkapping bij het sanitairgebouw ophalen. Hygiëne en verzorging staat bij ons sowieso hoog in het vaandel. Uw verblijf kunt u éénvoudig overmaken met een Tikkie of via internetbankieren. Mét elkaar kunnnen we op de juiste manier door deze periode heen.

Onze kampeerplaatsen zijn ruim 100 m² groot, iedereen heeft zijn eigen huisje op wielen, u leeft op uw eigen kampeerplaats en in de natuur, dus dat geeft gelukkig geen problemen. U kunt en mág heerlijk van de natuur om ons heen genieten! Vanaf onze camping kunt u zo de bossen in. Wij hebben geen recreatieruimte, zwembad of restaurant, dus er is geen gelegenheid om met groepen bij elkaar te zijn. Iedereen is verantwoordelijk voor zichzelf.

We hebben besloten om dit jaar de maand Oktober de camping ook geopend te houden, het is vaak nog prachtig weer deze maand, voor u de gelegenheid om langer van het seizoen te genieten! Wie goed doet, goed ontmoet! Houd onze pagina in de gaten voor het laatste nieuws! Heeft u alsnog vragen, u kunt mij altijd mailen.

Even een up date:

We hebben inmiddels een tijdje het sanitairgebouw open en dat gaat geweldig. Alle gasten houden rekening met elkaar. Op het pad, in de receptie, bij het chemisch toilet,  bij en in het sanitairgebouw en zelfs bij het gezamelijke vuurkorf houdt men afstand van elkaar! Fantastisch hoe dit gaat! Zo kunnen we toch mét elkaar genieten van ál het moois! TOP!

Door de enorme drukte vragen wij u bij voorkeur te reserveren of te informeren via ons mailadres: debosfluiter@gmail.com. Ik reageer zo snel als mogelijk, heeft u binnen 24u nog geen reactie van mij, dan is bellen prima. Dank voor uw medewerking en begrip.

Tip: Voor het kampeerseizoen 2021 worden al ontzettend veel reserveringen gemaakt. Wilt u dan óók bij ons komen genieten, reserveer dan op tijd uw gewenste kampeerplek.

*De Bosvlinder

Wilt u onze Pipowagen huren en er even lekker tussenuit, heerlijk fietsen in de natuur, kom dan genieten in onze compleet ingerichte en vooral knusse pipowagen. Neem een kijkje op de pagina Verhuur Pipowagen voor meer informatie en foto’s.

*Afvalwater

Ook hebben we nu een put voor het afvalwater gerealiseerd. Nóg meer gemak voor onze (camper) gasten. Zie de foto’s hiernaast.

* Fiets4daagse bij ons in de buurt

De Drentse Fiets4daagse is afgelast i.v.m. het Coronavirus en wordt verschoven naar 2021. Een definitieve datum is nog niet vastgesteld.

Fiets4daagse Appelscha is i.v.m. het Coronavirus ook afgelast. Dit evenement is verplaatst naar 10 t/m 13 Augustus 2021.

* Wilt u onze knus ingerichte pipowagen huren?

Kom dan overnachten in De Bosvlinder. Wanneer u de deur opent heeft u ruim uitzicht over de landerijen. Onze pipowagen is vanaf twee nachten te huur. Laat ons uw vakantieplannen weten en ú kunt gaan genieten!

Het geheel heeft een nieuwe kleur gekregen, binnen is er een nieuw aanrechtblad geplaatst, de luifel is een feit én het bordes is vervangen. Onder de luifel kunt u heerlijk kokkerellen en vanuit een relaxte stoel genieten van het prachtige uitzicht, ook wanneer de weersverwachtingen wat minder fijn zijn.

* Wilt u bij ons kamperen?

Bent u zich ook aan het oriënteren voor dit kampeerseizoen? U bent van harte welkom om onze camping te komen bekijken.

Vraag gerust naar de mogelijkheden of ga naar de pagina: Reserveren

Laatst bijgewerkt op: 11-08-2020