Alle weetjes op een rij.

* Vernieuwde website

Welkom! Wij zijn trots om u onze vernieuwde en verfrissende website te laten zien. De site is overzichtelijker geworden en nu ook toegangelijk voor uw tablet en mobiele telefoon.

* Einde van het kampeerseizoen 2019, ons 6e seizoen

Wat hebben we een prachtig mooi seizoen gehad met al onze gasten. Of u voor een aantal nachtjes bij ons was of u verbleef voor een langere periode bij ons, wij hebben genoten. Bedankt dat u er was!

* SVR beurzen 2020

We zijn weer te vinden op 8 Februari in Den Bosch, 15 Februari in Hardenberg, 22 Februari in Vijfhuizen en 29 Februari in Leeuwarden. Graag tot dan.

* Drone fotografie

We hebben onze camping opnieuw laten fotograferen met een drone. Meerdere veranderingen willen we u vanuit de lucht laten zien.

Kijk ook bij Fotogalerij-Camping voor nieuwe foto’s.

* Wilt u onze knus ingerichte pipowagen huren?

Kom dan overnachten in De Bosvlinder. Wanneer u de deur opent heeft u ruim uitzicht over de landerijen. Onze pipowagen is vanaf twee nachten te huur. Laat ons uw vakantieplannen weten en ú kunt gaan genieten!

De Bosvlinder is vernieuwd.

Het geheel heeft een nieuwe kleur gekregen, binnen is er een nieuw aanrechtblad geplaatst, de luifel is een feit én het bordes is vervangen. Onder de luifel kunt u heerlijk kokkerellen en vanuit een relaxte stoel genieten van het prachtige uitzicht, ook wanneer de weersverwachtingen wat minder fijn zijn.

* Wilt u bij ons kamperen?

Bent u zich ook aan het oriënteren voor het nieuwe kampeerseizoen? U bent van harte welkom om onze camping te komen bekijken.

Wilt u een heel seizoen bij ons verblijven, ook dat is weer mogelijk in 2020! Verspreid over de camping hebben we een aantal seizoenplaatsen, enkele zijn er nog beschikbaar.

Vraag gerust naar de mogelijkheden of ga naar de pagina: Reserveren

Graag tot ziens.

Laatst bijgewerkt op: 09-10-2019