De Kampeerplaatsen

Onze camping beschikt over mooie kampeerplaatsen van ruim 100 m2. Al deze plaatsen zijn voorzien van een elektriciteitsaansluiting van 6 amp. en over het gehele terrein is er goede gratis WIFI. Een aantal kampeerplaatsen verspreid over de camping zijn voorzien van een tegelplateau, handig onder uw voortent of luifel. Daarnaast hebben veel van onze kampeerplaatsen een prachtig uitzicht over de uitgestrekte landerijen (op de luchtfoto zijn deze plaatsen aangegeven met een gekleurde stip).

Voor o.a. de locatie van (drink)water, de overdekte fietsenstalling, de Jeu de Boulesbaan bekijkt u de legenda op onderstaande luchtfoto. Zet uw tent op, parkeer uw caravan, vouwwagen of camper en u geniet van een heerlijke vakantie. Laat uw voorkeur aan ons weten, zodat wij uw gewenste kampeerplaats voor u vast kunnen leggen.

Over de camping verspreid hebben we een aantal seizoenplaatsen. Wilt u een weekend met familie of vrienden kamperen? En onze Bosvlinder huren? Ook met een groep kunt u bij ons terecht.

Klik op de foto’s voor een vergroting.

Onze Pipowagen, 'De Bosvlinder'

Wilt u graag op onze camping verblijven, maar beschikt u niet over een eigen ‘huisje op wielen’?
Wij verhuren onze prachtige en knus ingerichte pipowagen. De Bosvlinder is compleet ingericht voor twee personen.

Heeft u plannen om samen of gezellig met vrienden of familie te gaan kamperen? Vraag gerust naar de mogelijkheden en beschikbaarheid.

Op de pagina De Bosvlinder vindt u meer informatie.

Het sanitairgebouw

Ons sanitairgebouw is voorzien van 4 toiletten, waaronder één urinoir en een verhoogd mindervalide toilet met beugels.

Daarnaast bevat het 3 ruime douches, waaronder een mindervalide douche met een aparte wastafel, een afneembare douchekop en een losse stoel.
De mindervalide douche en toilet zijn voor iedereen toegankelijk.

Een afgesloten wasruimte met gratis warm water maakt de wasgelegenheid compleet.

Tegen een kleine vergoeding kunt u gebruik maken van de wasmachine en kosteloos van de op zichzelf staande centrifuge.
En er zijn altijd volop handdoekjes, zeep en toiletpapier aanwezig.

Aan de buitenzijde van het sanitairgebouw bevindt zich de overdekte afwasgelegenheid. Hier kunt u altijd gratis gebruik maken van het warme water.
Uw chemisch toilet kunt u legen in de daarvoor bestemde stortplaats. Het sanitairgebouw is voorzien van verwarming en wordt meerdere keren per dag nauwkeurig schoongemaakt.

Receptie

In de receptie is een kleine bibliotheek aanwezig, u kunt hier een boek of een tijdschrift lenen. Wilt u uw eigen krant lezen in uw vakantie, laat dan uw krant bij ons bezorgen en hij ligt voor u klaar.
Iedere ochtend, behalve de zondag, zijn we op een vaste tijd aanwezig in de receptie.

Bezienswaardigheden en activiteiten

Onze camping beschikt over een Jeu de Boulesbaan, die u uitdaagt voor een ontspannen en gezellige avond, waar u gemakkelijk nieuwe contacten kunt maken.

Wanneer u weer terug komt op de camping van uw prachtige fietstocht, kunt u uw fiets plaatsen in de daarvoor overdekte fietsenstalling, geschikt voor zo’n 20 fietsen. De fietsenstalling is voorzien van meerdere stroomaansluitingen. Zo kunt u ook dáár uw e-bike opladen voor de volgende mooie fietstocht.

Wilt u een ‘kleine’ ochtend- of avondwandeling maken (met uw hond) dan kan dat erg leuk door het bosje tegenover onze camping, hier vindt u het ‘Bosfluiterpad’.

Al op zo’n 2 km afstand vindt u meerdere recreatieplassen. De Spartelvijver is zeer geschikt voor een verfrissende duik voor uw hond.
Heerlijk gaan vissen kan langs ‘De Linde’ of ‘De Tjonger’.