De Kampeerplaatsen

Onze camping beschikt over mooie kampeerplaatsen van ruim 100 m2. Al deze plaatsen zijn voorzien van een elektriciteitsaansluiting van 6 amp. en over het gehele terrein is er goede gratis WIFI aanwezig. Een aantal kampeerplaatsen verspreid over de camping zijn voorzien van een tegelplateau, handig onder uw voortent of luifel. Daarnaast hebben veel van onze kampeerplaatsen een prachtig uitzicht over de uitgestrekte landerijen (op de luchtfoto zijn deze plaatsen niet aangegeven met een cijfer, maar in de vorm van een gekleurde stip. Veldzicht 1 is de roze stip, zo verder naar Veldzicht 7, deze wordt aangegeven met de gele stip). Uw auto parkeert u gratis op onze parkeerplaats.

Op de luchtfoto zijn nog veel hoge bomen te zien, deze zijn in de loop van de tijd gezaagd en gesnoeid. Alles is inmiddels, over het algemeen, op caravan hoogte bewerkt. Overal is dus fijn de zon, maar ook de schaduw te vinden.

Voor o.a. de locatie van drinkwater, de overdekte fietsenstalling, de Jeu de Boulesbaan bekijkt u de legenda op onderstaande luchtfoto. Ook is er een water tappunt op het Veldzicht aanwezig. Zet uw tent op, parkeer uw caravan, vouwwagen of camper en u geniet van een heerlijke vakantie.

Laat uw voorkeur aan ons weten, zodat wij uw gewenste kampeerplaats voor u vast kunnen leggen.

Over de camping verspreid hebben we een aantal seizoenplaatsen. Wilt u met familie of vrienden kamperen? Ook met een groep kunt u bij ons terecht.

 

Klik op de foto’s voor een vergroting.

Het sanitairgebouw

Ons vernieuwde sanitairgebouw is voorzien van 4 toiletten, waaronder één urinoir en een verhoogd mindervalide toilet met beugels.

Daarnaast bevat het 3 ruime douches, waaronder een mindervalide douche met een aparte wastafel, een afneembare douchekop en een losse douchestoel.
De mindervalide douche en het mindervaliede toilet zijn voor iedereen toegankelijk.

Een afgesloten wasruimte met gratis warm water maakt de wasgelegenheid compleet.

Tegen een kleine vergoeding kunt u gebruik maken van de wasmachine en kosteloos van de op zichzelf staande centrifuge.
Ook zijn er altijd voldoende handdoekjes, zeep en toiletpapier aanwezig. Het sanitairgebouw is voorzien van verwarming en wordt meerdere keren per dag nauwkeurig schoongemaakt. Hygiëne staat bij ons hoog in het vaandel!

Aan de buitenzijde van het sanitairgebouw bevindt zich de overdekte afwasgelegenheid. Hier kunt u altijd gratis gebruik maken van het warme water.
Uw chemisch toilet kunt u legen in ons chemisch toilet, die u vindt aan de buitenzijde van het sanitairgebouw. Campers kunnen hun vuilwatertank legen op de stortplaats.

Receptie

In de receptie is een kleine bibliotheek aanwezig, u vindt hier veel folders, fietsroutes en informatie van de omgeving. Ook kunt u hier een boek of een tijdschrift lenen. Wilt u uw eigen krant lezen tijdens uw vakantie, laat dan uw krant bij ons bezorgen en hij ligt voor u klaar.
Iedere ochtend, behalve op zondag, zijn we op een vaste tijd aanwezig in de receptie.

Bezienswaardigheden en activiteiten

Onze camping beschikt over een Jeu de Boulesbaan, die u uitdaagt voor een ontspannen en gezellige tijd, waar u gemakkelijk nieuwe contacten kunt maken.

Wanneer u weer terug komt op de camping van uw fietstocht, kunt u uw fiets plaatsen in de overdekte fietsenstalling, geschikt voor zo’n 20 fietsen. Daarnaast hebben we nog een plein bestraat waar u uw fiets kunt plaatsen. De overdekte fietsenstalling is voorzien van meerdere stroomaansluitingen. Zo kunt u ook daar uw e-bike opladen voor de volgende mooie fietstocht.

Wilt u een ‘kleine’ ochtend- of avondwandeling maken (met uw hond) dan kan dat erg leuk door het bosje direct tegenover onze camping, hier vindt u het ‘Bosfluiterpad’. Anders, op zo’n 500m vanaf de camping, loopt u zo het Nationaal Park Drents Friese Wold in.

Al op zo’n 2 km afstand vindt u meerdere recreatieplassen. De Spartelvijver is zeer geschikt voor een verfrissende duik voor uw hond.
Heerlijk gaan vissen kan langs ‘De Linde’ of ‘De Tjonger’.

Op ons informatiebord, geplaatst bij het sanitairgebouw, vindt u uiteraard meer uitstapjes die u kunt ondernemen tijdens uw verblijf.