* De heide staat in bloei!

Direct vanaf onze camping kunt u te voet of met de fiets al prachtige bloeiende heidevelden gaan bewonderen. Scroll naar beneden en u heeft al een mooie voorproef. (foto’s gemaakt door een genietende gast;))

* Beschikbaarheid

Wilt u ook bij ons komen genieten? App, mail of bel dan gerust voor de mogelijkheden. Wij houden graag rekening met uw wensen! Graag tot ziens op onze knusse, kleinschalige en groen aangelegde camping.

* Ga het ontdekken!

Wandelen en fietsen gelijk vanaf de camping? Het kan bij ons! Op zo’n 500m vanaf de camping kunt u de prachtige en de afwisselende natuur gaan ontdekken. In onze receptie hebben we meerdere routes met fietsknooppunten, o.a. direct in de bossen vanf de camping.

‘De Bosfluiter’ komt u zelfs opzoeken in en bij uw kampeerplaats. De natuur komt hier naar u toe. Hoe leuk is dat! (zie foto’s van gasten hiernaast).

* Ons 10e seizoen is gestart!

Deze mooie zelfgemaakte tekening (zie afbeelding hiernaast) mochten we ontvangen van een heel attente campinggast.

Komt u dit seizoen ook bij ons op de camping genieten? U ontvangt dan een aardigheidje bij aankomst.

31 Maart hebben we onze eerste gasten van ons 10e seizoen mogen ontvangen. Ons sanitairgebouw is weer ‘up to date’.  De grasmat is verzogd met de juiste bemesting en het geheel is weer op en top schoongemaakt. Het WIFI systeem is ook weer nagekeken voor onbezorgd gebruik. Wij hebben zin in weer een nieuw seizoen.

Graag verwelkomen wij u op onze knusse, kleinschalige en groen aangelegde camping en u ontvangt van ons een aardigheidje.

* Nog geen mailtje van mij retour ontvangen?

Na een reservering of aanvraag probeer ik altijd zo snel als mogelijk te reageren met een (bevestiging)mail. Heeft u nog geen reactie van mij in uw Inbox? Kijk dan ook eens in uw Spambox of Ongewenste mailbox. Het kan gebeuren dat mijn verzonden mail hierin terecht komt. 

* Solex huren?

Wilt u ons mooie natuurgebied eens op een solex ontdekken? Dit is mogelijk vanaf twee personen, tot een groepje van 15 personen. Vraag gerust bij onze dorpsgenoot Richard voor meer informatie. Solex Tours Drents Friese Wold: 06 42 68 03 91.

* 50 centjes wisselen

We hebben een geldwisselautomaat geplaatst. Hiermee kunt u uw € 1,- of € 2,- muntstukken wissel voor € 0,50. Dus lukt het u niet om tijdens de vaste receptietijden te wissel voor uw douchemunten (€ 0,50), dan kan dat nu ook heel gemakkelijk op uw eigen gelegenheid.

* Wifi

Er zijn 3 Wifi palen op ons kampeerterrein geïnstalleerd. Zo heeft u over de gehele camping een nóg betere gratis internet verbinding, ook ín uw caravan. Met elkaar is het nodig om er voor te zorgen dat een ieder zijn verbinding behoudt, daardoor vragen wij u geen zware programma’s te downloaden.

* Contact

Telefonisch zijn we te bereieken tussen 9.00u en 19.00u op telefoonnummer: 06 53 71 31 08. Geen belletjes tijdens lunch en diner tijden wordt zeer gewaardeerd. Een berichtje via de mail kan uiteraard altijd met debosfluiter@gmail.com. Ik reageer dan zo gauw als mogelijk. Heeft u binnen 24u nog geen reactie van mij, dan is een belletje prima.

* Wilt u bij ons komen kamperen?

Leuk! Bent u nieuwsgierig geworden naar onze camping? Bent u toe aan ontspanning, wilt u er even lekker tussenuit, genieten van de rust en van de vele vogels die op en rondom de camping voor u fluiten? Heeft u zin om de Drents Friese natuur in te gaan? Vraag gerust per mail of telefonisch naar de mogelijkheden of ga naar de pagina: Reserve

Laatst bijgewerkt op: 12-08-2023  

Alle weetjes op een rij.