* Nieuw seizoen

We kijken uit naar het nieuwe kampeerseizoen, alweer ons 9e jaar.

De eerste (winter) klussen zijn klaar. Zo wordt het sanitairgebouw weer ‘up to date’ gemaakt, de zandbak heeft plaats gemaakt voor een verzorgd grasveld (zie de foto hiernaast) én er wordt weer schoon gemaakt met de hogedrukreiniger.

Bent u zich ook aan het orriënteren op komend seizoen? U bent van harte welkom om vrijblijvend een kijkje te komen nemen. U kunt uw gewenste kampeerplaats bij ons vastleggen. Laat het ons weten, we doen graag het hek voor u open.

* Geen verhuurmogelijkheid meer

De pipowagen, De Bosvlinder, is verkocht! Hierdoor hebben wij géén verhuurmogelijkheid meer. Door het seizoen genomen werd deze niet voldoende verhuurd. Wij hebben ervoor gekozen om op de plaats van de pipowagen een mooie ruime gras kampeerplaats te maken. Hier heeft u prachtig zicht over de landerijen. (zie de foto hiernaast)

* WIFI

Er is een derde WIFI paal op ons kampeerterrein geïnstalleerd. Zo hebben de gasten die achteraan op de camping verblijven een nóg betere WIFI verbinding, ook ín hun caravan.

* Nog geen mailtje van mij retour ontvangen?

Na een reservering of aanvraag probeer ik altijd zo snel als mogelijk te reageren met een (bevestigings)mail. Heeft u nog geen reactie van mij in uw Inbox? Kijk dan ook eens in uw Spambox of Ongewenste mailbox. Het kan gebeuren dat mijn verzonden mail hierin terecht komt. 

* Telefonisch contact

Wij zijn telefonisch te bereiken op het nummer van Debora: 06 53 71 31 08. 

* Het sanitairgebouw! 

Ons sanitairgebouw heeft in het voorjaar van 2021 een ware metamorfose ondergaan. Eigenlijk is álles vernieuwd! Er is o.a. een nieuw urinoir geplaatst, er zijn nieuwe toiletbrillen, nieuwe thermostatische afwaskranen, nieuwe thermostatische douchekranen, nieuwe douchekoppen, nieuw toiletgarnituur en het geheel heeft een nieuwe kleur gekregen. Hier zijn we trots op.

* Waterontharder

We hebben Juli 2021 een waterontharder laten installeren. Voor o.a. het behoud van ons sanitairgebouw. U merkt het ook aan uw huid met handen wassen en tijdens het douchen, uw haar wordt zachter, de smaak van het water is zachter én u hoeft minder zeep/afwasmiddel te gebuiken. Dit advies kregen wij van het bedrijf Amysoft. Op naar een kalkvrij geheel!

* Reportage

Wat een eer. We zijn geselecteerd door het magazine Caravannen! Er is een reportage gemaakt met interviews en foto’s van onze camping. Twee van onze gasten mochten ook hun ervaringen delen.  6 Oktober 2021 is dit artikel geplaatst in het magazine. 

* Wilt u bij ons komen kamperen?

Leuk! Bent u nieuwsgierig geworden naar onze camping? Bent u toe aan ontspanning, wilt u er even lekker tussenuit, genieten van de rust en van de vele vogels die op en rondom de camping voor u fluiten? Heeft u zin om de Drents Friese natuur in te gaan? Vraag gerust per mail of telefonisch naar de mogelijkheden of ga naar de pagina: Reserveren.

Laatst bijgewerkt op: 22-01-2022  

Alle weetjes op een rij.