* De Bosvlinder is verkocht.

Pipowagen, De Bosvlinder is verkocht.

Wilt u bij ons komen, maar heeft u ‘geen eigen huisje op wielen’? Huur dan de compleet ingerichte Tipi tent. Vraag gerust vrijblijvend voor meer informatie. 

* Langer geopend dit jaar!

We zijn geopend tot 24 Oktober 2021. Wilt u nog lekker lang genieten van dit seizoen, het is bij ons mogelijk! Ook de TIPI tent is te huur, inclusief houtgestookte kachel, dus u kunt er gezellig en warmpjes bij zitten!

Zie de eekhoornstjes over de camping hun wintervoorraad aanvullen, de dasse die de wormen nog uit de grond neuzen en ontdek de reeën en de vos die de camping passeren. In de herfst is de natuur hier óók nog prachtig!  Vraag gerust voor meer informatie.

* Contactformulieren op onze website

Het kan zijn dat de contactformulieren niet naar behoren werken. U mag ook een mail sturen met uw vraag naar debosfluiter@gmail.com of mij telefonisch benaderen. 06 53 71 31 08. Debora

* Waterontharder

We hebben een waterontharder laten installeren. Voor o.a. het behoud van ons sanitairgebouw. U merkt het ook aan uw huid met handen wassen en tijdens het douchen, uw haar wordt zachter, de smaak van het water is zachter én u hoeft minder zeep/afwasmiddel te gebuiken. Dit advies kregen wij van het bedrijf Amysoft. Op naar een kalkvrij geheel!

* Reportage

Wat een eer. We zijn geselecteerd door het magazine Caravannen! Er is een reportage gemaakt met interviews en foto’s van onze camping. Twee van onze gasten mochten ook hun ervaringen delen. Wanneer dit artikel in het magazine geplaatst wordt is ook voor ons een verrassing.

* WIFI

We hebben inmiddels onze derde WIFI paal op ons kampeerterrein laten plaatsen. Zo hebben de gasten die achteraan op de camping verblijven een nóg betere WIFI verbinding, ook ín hun caravan.

* Verniewingen 2021! 

Ons sanitairgebouw heeft een ware metamorfose ondergaan. Eigenlijk is álles vernieuwd en weer ‘up to date’ naar onze zin! Er is o.a. een nieuw urinoir geplaatst, er zijn nieuwe toiletbrillen, nieuwe thermostatische afwaskranen, nieuwe thermostatische douchekranen, nieuwe douchekoppen, nieuw toiletgarnituur en het geheel heeft een nieuwe kleur gekregen. Hier zijn we trots op.

Bent u toe aan ontspanning, wilt u er even lekker tussenuit, genieten van de rust en van de vele vogels die op en rondom de camping voor u fluiten? Heeft u zin om de Drents Friese natuur in te gaan? U bent van harte welkom!

* Nog geen mailtje van mij retour ontvangen?

Na een reservering of aanvraag probeer ik altijd zo snel als mogelijk te reageren met een (bevestigings)mail. Heeft u nog geen reactie van mij in uw Inbox? Kijk dan ook eens in uw Spambox of Ongewenste mailbox. Het gebeurt nogal eens dat mijn verzonden mail hierin terecht komt. 

* Telefonisch contact

Omdat wij aangesloten zijn op glasvezel hebben wij ons vaste telefoonnummer laten vervallen. Wij zijn telefonisch te bereiken: Debora 06 53 71 31 08.

* Situatie in Corona tijd  

Het sanitairgebouw hebben we gewoon geopend.

Onze kampeerplaatsen zijn ruim opgezet en zijn per plaats allemaal zo’n 100 m² groot. Iedereen heeft zijn eigen tent of uw huisje op wielen, u leeft op uw eigen kampeerplaats en in de natuur, dus dat geeft gelukkig geen problemen. U kunt én mag heerlijk van de natuur om ons heen genieten! Vanaf onze camping kunt u zo de bossen in.

Wij hebben geen recreatieruimte, zwembad of restaurant, dus er is geen gelegenheid om met groepen bij elkaar te zijn. Wij vragen u dan ook uw afwas op uw kampeerplaats te doen, afwaswater kunt uiteraard ook bij het sanitairgebouw halen. 

Hygiëne en verzorging staat bij ons sowieso altijd hoog in het vaandel. Mét elkaar kunnnen we op de juiste manier door deze periode heen komen. Iedereen is verantwoordelijk voor zichzelf.

Wij vragen, ook in deze onzekere tijd, een aanbetaling van € 25,- per kampeerplaats. Daardoor bent u zeker van uw (gewenste) kampeerplaats en wij zijn zeker van uw komst. Mocht de reservering niet door kunnen gaan door Corona dan blijft de aanbetaling het gehele seizoen 2021 geldig. In overleg is bij ons veel mogelijk!

Voor dit kampeerseizoen worden er ontzettend veel reserveringen gemaakt. Wilt u dan óók bij ons komen genieten, reserveer dan op tijd uw (gewenste) kampeerplek. Reserveren. 

* Wilt u bij ons kamperen?

Leuk! Bent u nieuwsgierig geworden naar onze camping? U bent van harte welkom om onze camping vrijblijvend te komen bekijken.

Vraag gerust per mail of telefonisch naar de mogelijkheden of ga naar de pagina: Reserveren.

* Het jaar 2021

Een nieuw jaar, vol nieuwe kansen. Dat we weer mogen genieten van de natuur, van uw huisje op wielen, de prachtige wandel en fiets tochten direct vanaf onze knusse camping, de rust en daarmee toch ook de gezelligheid om ons heen.

Voor dit jaar kan ik niets anders zeggen dan: “Denk om elkaar, zorg voor elkaar en houd rekening met elkaar. Dan zie ik u graag (weer) in alle gezondheid bij ons op de camping”.

Laatst bijgewerkt op: 13-09-2021  

Alle weetjes op een rij.