* Einde seizoen 2020

Het is inmiddels November, zondag 1 November hebben we onze laatste gasten uitgezwaaid. Bedankt dat u dit seizoen bij ons was.

Voor het kampeerseizoen 2021 worden al ontzettend veel reserveringen gemaakt. Wilt u dan óók bij ons komen genieten, reserveer dan op tijd uw gewenste kampeerplek. Reserveren.

*Tarieven 2021

Zoals u misschien al gelezen of gehoord heeft, heeft de SVR haar tarieven verhoogd. Onze nieuwe tarieven staan inmiddels ook online. De toeristenbelasting blijft 4% over de totale verblijfkosten.

Per nacht betaald u nu slechts €20,30 in het hoogseizoen en €18,20 buiten het hoogseizoen. Dit is inclusief de toeristenbelasting. Kijk voor meer informatie op de pagina Tarieven.

*Fotograaf van grote hoogte.

De zomer van 2020 hebben we de camping weer eens van bovenaf bekeken met een drone. Er zijn weer mooie plaatsjes gemaakt. Bekijk ook de foto’s in de fotogalerij.

* Situatie in Corona tijd  

Onze kampeerplaatsen zijn ruim 100 m² groot, iedereen heeft zijn eigen huisje op wielen, u leeft op uw eigen kampeerplaats en in de natuur, dus dat geeft gelukkig geen problemen. U kunt en mág heerlijk van de natuur om ons heen genieten! Vanaf onze camping kunt u zo de bossen in. Wij hebben geen recreatieruimte, zwembad of restaurant, dus er is geen gelegenheid om met groepen bij elkaar te zijn. Iedereen is verantwoordelijk voor zichzelf.

Bij voorkeur vragen wij u te reserveren of te informeren via ons mailadres: debosfluiter@gmail.com. Heeft u binnen 24u nog geen reactie van mij, dan is een belletje prima. Bij voorbaat dank voor uw medewerking en begrip.

Hygiëne en verzorging staat bij ons sowieso hoog in het vaandel. Mét elkaar kunnnen we op de juiste manier door deze periode heen.

*De Bosvlinder

Wilt u in onze Pipowagen verblijven? Er even lekker tussenuit, heerlijk fietsen of wandelen in de prachtige natuur om ons heen? Kom dan genieten in onze compleet ingerichte en vooral knusse Bosvlinder. Onder de luifel kunt u heerlijk kokkerellen en vanuit een relaxte stoel genieten van het prachtige uitzicht, ook wanneer de weersverwachtingen wat minder fijn zijn.

Laat ons uw vakantieplannen weten en ú kunt gaan genieten! Neem een kijkje op de pagina Verhuur Pipowagenvoor meer informatie en foto’s.

*Afvalwater

We hebben een put voor het afvalwater gerealiseerd. Dat geeft nóg meer gemak voor onze (camper) gasten.

* Wilt u bij ons kamperen?

Bent u zich ook al aan het oriënteren voor volgend kampeerseizoen? U bent van harte welkom om onze camping vrijblijvend te komen bekijken.

Vraag gerust naar de mogelijkheden of ga naar de pagina: Reserveren 

Laatst bijgewerkt op: 03-11-2020

Alle weetjes op een rij.